7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

Der er så mange gode nye tv-serier i år, at det kan være svært at følge med! Her er syv af dem, som du skal have tid til i din travle kalender. Fra komedier til dramaer, der er noget for enhver smag her. Så snup nogle popcorn og sæt dig til rette med nogle maraton-seer-sessioner!

1. The Crown

the crown 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år the crown

 Dette anmelderroste drama fortæller historien om dronning Elizabeth II’s tidlige regeringstid og skildrer de virkelige begivenheder, der har formet det britiske monarki. Hvis du er fan af serier som Downton Abbey, vil du elske The Crown.

Hvis du er fan af historiske dramaer, så vil du elske The Crown. Denne Emmy-vindende serie fortæller om de første år af dronning Elizabeth II’s regeringstid. Med fantastiske produktionsværdier og et utroligt cast er The Crown et must-see for enhver fan af genren.

2. Stranger Things (Netflix)

Stranger things 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

Stranger Things er en sci-fi-thriller, der foregår i 1980’erne, og følger en gruppe børn, der leder efter deres ven, som er forsvundet på mystisk vis. Serien har fået rosende anmeldelser og en stor fanskare siden sin debut for nogle år siden.

Stranger Things tog verden med storm, da den debuterede på Netflix i 2016. Serien foregår i 1980’erne og følger en gruppe unge børn, der opdager en mystisk regeringskonspiration. Med sine rigt tegnede karakterer og spænding på kanten af dit sæde vil Stranger Things med garanti holde dig klistret til skærmen.

3. The Good Place (NBC)

the good place 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

The Good Place er en komedie om, hvad der sker, når vi dør, og har Kristen Bell i hovedrollen som en kvinde, der ender på “det gode sted” efter sin død … men der er bare ét problem: Hun hører ikke til der!

4. Big Little Lies (HBO)

big little lies 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

Baseret på romanen af Liane Moriarty fortæller dette Emmy-vindende drama historien om en gruppe mødre, hvis liv bliver viklet ind i hinanden, efter at der bliver begået et mord på deres børns skole. Stjernebesætningen består af Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Shailene Woodley

5. Game Of Thrones (HBO)

game of thrones 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

Game of Thrones er baseret på George R.R. Martins bestsellerbogserie og er blevet en af de mest populære serier på tv. Serien følger rivaliseringerne og intrigerne mellem de adelige familier i Westeros, som kæmper om kontrollen over Jerntronen. Med sine komplekse plotlinjer og store ensemblebesætning er Game of Thrones sikker på at holde dig fanget i timevis.

6. The Handmaid’s Tale

the handmaids tale 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

The Handmaid’s Tale er en dystopisk thriller, der vil gøre dig både forfærdet og fængslet. Serien foregår i et fremtidigt Amerika, der er blevet overtaget af religiøse ekstremister, og følger historien om en kvinde, der tvinges til seksuelt slaveri som tjenestepige. Med sit stærke budskab og fremragende skuespil er The Handmaid’s Tale en serie, som man ikke må gå glip af

7. Black Mirror

black mirror 7 nye tv-serier, du skal binge-watche i år

Black Mirror er en antologiserie, der udforsker teknologiens mørke side, hvor hvert afsnit fortæller en anden historie. Hvis du er på udkig efter en tankevækkende serie, der vil få dig til at sætte spørgsmålstegn ved alt, hvad du ved om teknologi, så er Black Mirror helt sikkert noget for dig

Der er så mange gode tv-serier derude i dag, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Hvis du er på udkig efter kvalitetsunderholdning, så kig ikke længere end til denne liste over 7 must-see-serier fra 2019. Fra gribende dramaer til komedier, der er til at grine af, er der noget for enhver smag på denne liste. Så skænk dig selv et glas vin, læg fødderne op og sæt dig til rette med at se godt tv!

Der er så mange gode nye tv-serier i år! Disse er blot syv, som du skal gøre dig tid til i din travle kalender. Fra komedier til dramaer, der er noget for enhver smag her. Så snup nogle popcorn og sæt dig til rette med nogle maraton-seer-sessioner!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *