Den ultimative guide til discgolf: Alt hvad du behøver at vide om sporten

Den ultimative guide til discgolf: Alt hvad du behøver at vide om sporten

Discgolf er en sport, der vokser i popularitet over hele verden. Hvis du er ny i spillet, kan det være lidt forvirrende at forstå alle regler og regler. I dette blogindlæg giver vi dig et lynkursus i discgolf, så du kan gå på banen med selvtillid.

For dem af jer, der ikke allerede ved det, er discgolf lidt ligesom almindelig golf, men i stedet for at bruge en bold og køller, bruger du en frisbee, og den spilles i en park i stedet for på en golfbane. Og selvom almindelig golf kan være ret dyrt, er discgolf en relativt billig sport at komme ind i. Alt du virkelig behøver er en frisbee og et sted at spille. I dette blogindlæg giver vi dig en oversigt over det grundlæggende i spillet, så du kan komme i gang, næste gang du tager til parken for en runde discgolf.

discshoppen disc golf køb online
Køb dit udstyr på Discshoppen og få dit udstyr til fantastiske priser!

Grundlæggende om discgolf

Discgolf spilles med specielle frisbee-lignende skiver. Formålet med spillet er at smide din disk i en kurv på så få forsøg som muligt. Hvert hul på banen har sit eget par, som er det antal kast, det skal tage en erfaren spiller for at få skiven i kurven. Ligesom traditionel golf vinder spilleren med den laveste score i slutningen af ​​runden.

Spilleregler

Der er et par nøgleregler, som du skal kende, før du spiller discgolf. Først skal hver spiller tee fra bag det udpegede teeområde. Efter udslag kaster den spiller, hvis disc er længst væk fra hullet, altid næste gang. Hvis din disk går ud af banen, skal du kaste fra det sted, hvor den sidst krydsede grænserne. Og endelig, hvis din disc lander i vand, skal du tage en straf på ét slag og kaste fra det sted, hvor den sidst krydsede i vandet.

Formålet med discgolf er ret lig målet med almindelig golf. Målet er at fuldføre hvert hul med det færrest mulige antal kast. Men i stedet for at bruge en bold og køller, bruger du en frisbee og smider den i en metalkurv.

Hvordan scorer man i disc Golf?

At score i discgolf fungerer ligesom traditionel golf. For hvert hul vil du modtage et point for hvert kast, det tager dig at få din disc i kurven. Så hvis du laver par på et hul (dvs. får din disc i kurven i to kast), vil du optjene to point for det hul. Spilleren med den laveste score efter 18 huller vinder spillet!

Ligesom i almindelig golf spores din score for hvert hul og lægges sammen for at give dig en samlet score for runden. Forskellen er, at i discgolf er din samlede score lig med det antal kast, det tog dig at gennemføre banen minus eventuelle “par” bonusser, du måtte have modtaget.

PAR BONUS: Hvis du fuldførte hullet på et mindre kast end par, kaldes det en birdie. Hvis du fuldførte hullet på to mindre kast end par, kaldes det en ørn. Og hvis du gennemførte hullet på tre mindre kast end par, kaldes det en albatros (ikke faktisk sikker på, om nogen nogensinde har fået en af ​​dem). Men ja, det kaldes par-bonusser, og de sænker din samlede score for runden.

Nu hvor vi har gennemgået noget af det grundlæggende, så gå ud og prøv discgolf! Det er en fantastisk måde at få lidt motion og frisk luft på, mens du tilbringer tid med venner eller familie. Og hvem ved, måske vil du en dag være i stand til at tilføje “disc golf champion” til din liste over præstationer.

Discgolf er en fantastisk måde at komme udenfor og nyde lidt frisk luft, mens du stadig får lidt motion. Nu hvor du kender det grundlæggende, så tag fat i nogle venner og tag kurset! Med lidt øvelse vil du synke putts på ingen tid!

discshoppen disc golf køb online
Køb dit udstyr på Discshoppen og få dit udstyr til fantastiske priser!

Similar Posts

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *